Prikaz vseh 29 rezultatov

Prikaži 60 120

Nerf pištole

Ponujamo vam največji asortiman Nerf pištol na enem mestu. Od najmanjših, do največjih. Za že malo starejše otroke ali pa odrasle.

V segmentu za poletje vam ponujamo veliko izdelkov najboljših svetovnih proizvajalcev in njihovih brandov

Nerf: TV oglaševane pištole z mehkimi in varnimi izstrelki

Vsi naši proizvajalci izdelkov so v samem svetovnem vrhu pri kvaliteti njihovih proizvodov . Visoka kvaliteta omogoča našim dobaviteljem zaradi dolgoletne prisotnosti na trgu in ogromno izkušnjami postavljanje najnovejših smernic kvalitete izdelkov. Saj so kot evropski proizvajalci seveda zainteresirani za čim višjo kakovost njihovih proizvodov, ki daleč presegajo kvaliteto njihovih kitajskih konkurentov. Uspešnost na trgu in prepoznavnost njihovih blagovnih znamk  marsikateremu proizvajalcu še vedno omogočata proizvodnjo v Evropi . Zato tudi njihovi artikli  dosegajo res zavidljivo visoko raven kvalitete njihovih proizvodov . Lahko pa tudi  z njihovo tehnologijo proizvajajo njihove izdelke v tovarnah po svetu, ki so blizu izvora najbolj kvalitetnih surovin  in tako lahko delujejo pod najstrožjimi nadzori uveljavljenih kontrolorjev kakovosti.

Vse igrače s katerimi se otroci igrajo so pripomočki ,ki popeljejo otroke v svet domišljije. Ta krepi otrokove možganske sposobnosti. Prav tako tudi pripomore k večanju motoričnih sposobnosti, saj se otroci pri igranju veliko igrajo in s pomočjo fino motorike tudi razvijajo. Zato je igranje z Igrače za najmlajše ropotuljice igralne podloge še kako pomembno.

Pri raziskovanju vpliva igrač na otroka je velikokrat povedano, kakšno vlogo ima igrača v razvoju otroka. Kako vpliva na njegov čustveni, socialni in spoznavni razvoj. Uporaba igrače na različnih področjih vzgojno-izobraževalnega dela ustvarja pogoje za kreativno izražanje otroka. Igrača ima veliko moč  in pomen za otroka ter vzgojitelja. Ugotovljeno je bilo, da igrača v sebi nosi čarobno moč.Treba ji je dati le priložnost, da se izkaže in da dokaže svojo vrednost tudi na področju delovne terapije. Velikokrat se analiza obnašanja otrok zelo osredotoča tudi na simbolno in gledališko igro, ki jo otrok razvije pri igranju. Seveda ne smemo pozabiti, da je otroška predstava najbolj svobodna oblika otrokove ustvarjalnosti, ker pravzaprav nima meja.

Na naši spletni strani vam ponujamo prek dvesto različnih artiklov samo v segmentu poletnih artiklov oz artiklov za v vodo. Kot smo že omenili nam je kvaliteta izdelkov naših dobaviteljev res pomembna zato vsako leto poiščemo še kakšnega dodatnega dobavitelja, ki nam lepo zapolni in obogati našo ponudbo z najbolj prodajnimi izdelki v segmentu Nerf pištole Vodne pištole in otroška plavalna očala