Prikaz vseh 9 rezultatov

Prikaži 60 120

Oprema otroški vozički in avtosedeži rolerji in skiroji

Za Vas smo izbrali najboljše izdelke otroške opreme, ki je na voljo od vodilnih evropskih proizvajalcev. Pri nas boste našli vse kar potrebujete za otroško zabavo, rekreacijo, prehranjevanje, udobje in previjanje. Naj vaši otroci uporabljajo zelo kvalitetno opremo po najbolj dostopnih cenah. Na enem mestu Vam ponujamo vozičke za novorojenčke in malo starejše otroke. Ko se bodo otroci utrudili in ko bodo zaspani pa je najbolje,da si izberete kakšen stroller oz. marela voziček, ki se dandanes vsi lepo zložijo in zavzamejo zelo malo prostora. Seveda ne smemo pozabiti na varnost v avtomobilih pri uporabi avtosedežev . Kasneje pa tudi jahačev, ko otroci malo zrastejo.

V našem naboru v tej kategoriji Oprema otroški vozički in avtosedeži rolerji in skiroji najdete tudi nekaj stolov za naše najmlajše,da jim bo hranjenje ob mizi skupaj z starši v še večji užitek.

Ponujamo vam tudi ene najboljših sončnih očal proizvajalca Shadez, ki jih uporabljajo tudi najbolj znane zvezdnice za svoje otroke.

Preglejte tudi nove skiroje po zelo ugodnih cenah in seveda rolerje ,ki so vedno in.

Preglejte še preostale izdelke v kategoriji opreme, ki jih za Vas vsak dan tudi dodajamo in večamo asortiman, da vam je nakupovanje v še večje veselje.