Prikaz vseh 30 rezultatov

Prikaži 60 120

Set za ustvarjanje Be Teens Buki Plastelin in Masa za ustvarjanje

Set za ustvarjanje Be Teens Buki Plastelin in Masa za ustvarjanje, kjer otroci krepijo svojo domišljijo, saj s pomočjo ustvarjanja pridejo do najrazličnejših idej kako kreirati določen izdelek.

V tej kategoriji imamo Linijo Be Teens francoskega proizvajalca Buki, kjer v treh različnih cenovnih razredih otroci kreirajo njihove zapestnice, obeske uhane in še in še. Vsi dodatki proizvajalca Buki so zelo kvalitetni in v samem Setu dobimo zelo veliko, tako da otrok lahko izdela nekaj zase , nekaj pa tudi za npr mamico ali pa babico.

Buki Seti so idealno darilo za naše otroke. Sicer je predvidena starost od 8 let naprej , ampak lahko že tudi mlajši otroci kreirajo svoje mojstrovine seveda z pomočjo in napotki staršev. ker vpliva zelo pozitivno na otroke , da ustvarjajo skupaj s starši različne dodatke z vsemi dodatki Nakit za ustvarjanje Be Teens Buki modelirna masa

Linija modelirne mase pa otroke popelje v svet oblikovanja in prve korake v svet kiparstva.

Seveda dnevnikov v tej kategoriji ne smemo pozabiti, ki so vedno obvezni spremljevalec naših otrok, ki mu otroci nemalokrat zapišejo skrivnost v njih.

Pa še na kratko o kvaliteti oz o motu mišljenja podjetja Buki:

Naše vrednote
INOVACIJE
Naši produktni menedžerji si močno prizadevajo, da bi vsako leto razvili nove igrače v naših različnih ponudbah. Oblikujejo komplete, od faze priprave do trženja. Proces razvoja traja od treh mesecev do enega leta.

IZOBRAŽEVANJE
Buki ponuja široko paleto ustvarjalnih kompletov, s katerimi zapelje vsakega otroka, tudi najmlajšega. Buki je že vodilni na področju znanstvenih igrač na svojem domačem trgu in močno raste na drugih trgih.

ZABAVA IN IGRANJE SKUPAJ
Vse poskuse, recepte in dejavnosti otroci preizkusijo in odobrijo, da se lahko med zabavo učijo in odkrivajo svet okoli sebe! Naši kompleti vključujejo ilustrirano knjižico, ki omogoča izvedbo predlaganih dejavnosti.

VARNOST
Zagotavljanje varnosti otrok je ena naših prioritet. Vsi naši izdelki so preizkušeni v neodvisnih laboratorijih in izpolnjujejo vse najnovejše evropske standarde.