Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Igralna penasta podloga sestavljanka baby puzzle

Igralna penasta podloga sestavljanka baby puzzle se lahko uporablja na dva načina. Prvi je kot sestavljanka, pri kateri iz 9 puzzle kosov sestavimo mehko, veliko igralno kocko. Drugi način pa je sestavljanje plošč na tleh, s čimer dobimo približno 1 m2 mehke, tople, izolativne igralne podloge. Plošče iz puzzle pene so prijetne na otip, ne vsebujejo ftalatov, niso toksične, imajo testirano vrednost vsebnosti formaldehidov ter so skladne z direktivo o varnosti igrač (2009/48/ES).

Penasta podloga je primerna za otroke od starosti 10 mesecev dalje, mehka pena ublaži padce malčkov pri učenju hoje in nudi varna in mehka tla za igro in raziskovanje.  So zelo praktične za vzdrževanje, saj jih lahko ročno operemo. Lahko jih čistimo z čisto vlažno krpo ali vlažilnimi robčki, ki ne vsebujejo nobenih dodatkov ali dišav.

Eno pakiranje Baby puzzle podloge sestavlja 9 kosov, dimenzij 32 x 32 x 1 cm. Ko vseh devet razpostavimo po tleh zavzemajo točno 1 kvadratni meter.

Izdelek je dobavljiv v treh različnih motivih – črke, številke in živali. Po izkušnjah imajo najmlajši otroci najraje motiv živali, saj se zelo hitro poistovetijo z različnimi motivi živali , ki jih lahko tudi sestavljajo. Malce starejši pa se radi igrajo s številkami, ki jih preštevajo in seštevajo in imajo prvi stik z matematiko ob lahkotni igri . Seveda so tudi črke zelo zanimive , saj jih lahko sestavljajo v besede ali pa se prek igre seznanijo z abecedo. Vsak motiv ima torej več različnih modelov. Motiv živali ima dve različni verziji , motiv črke ima tri različne verzije pakiranja, da si lahko izberemo vse glavne črke abecede. Številke pa so v dveh verzijah. Prva je lahko tudi za učenje štetja od 1 do 9, drugi motiv pa vsebuje tudi številko 0. Vsebuje številke od 0-8.

Priporočamo, da artikel po odprtju in pred uporabo zračite najmanj 24 ur .