Prikaz vseh 4 rezultatov

Prikaži 60 120

Leseni in plastični otroški loparji,deske za vodo, žogice, igre razno

Ponujamo vam največji asortiman Leseni in plastični otroški loparji,deske za vodo, žogice, igre razno na enem mestu. Za najmlajše in malo starejše otroke.

V segmentu za poletje vam ponujamo veliko izdelkov najboljših svetovnih proizvajalcev in njihovih brandov

Androni: vedra, grabljice  , lopatke, plastični in leseni otroški loparji, badminton seti

Globo: plastične Vodne pištole , mehurčki in milnice, meči in tube za špricanje, čolni, kolebnice

Ostali dobavitelji : kolesa , skiroji, kovinski goli za nogomet , rolerji in razni sobni in zunanji dodatki za raznovrstne otroške športe

Vsi naši proizvajalci izdelkov so v samem svetovnem vrhu pri kvaliteti njihovih proizvodov . Visoka kvaliteta omogoča našim dobaviteljem zaradi dolgoletne prisotnosti na trgu in ogromno izkušnjami postavljanje najnovejših smernic kvalitete izdelkov. Saj so kot evropski proizvajalci seveda zainteresirani za čim višjo kakovost njihovih proizvodov, ki daleč presegajo kvaliteto njihovih kitajskih konkurentov. Uspešnost na trgu in prepoznavnost njihovih blagovnih znamk  marsikateremu proizvajalcu še vedno omogočata proizvodnjo v Evropi . Zato tudi njihovi artikli  dosegajo res zavidljivo visoko raven kvalitete njihovih proizvodov . Lahko pa tudi  z njihovo tehnologijo proizvajajo njihove izdelke v tovarnah po svetu, ki so blizu izvora najbolj kvalitetnih surovin  in tako lahko delujejo pod najstrožjimi nadzori uveljavljenih kontrolorjev kakovosti.

Na naši spletni strani vam ponujamo prek dvesto različnih artiklov samo v segmentu poletnih artiklov oz artiklov za v vodo. Kot smo že omenili nam je kvaliteta izdelkov naših dobaviteljev res pomembna zato vsako leto poiščemo še kakšnega dodatnega dobavitelja, ki nam lepo zapolni in obogati našo ponudbo z najbolj prodajnimi izdelki.