V času ,ko se soočamo z izzivi,ki jih nismo vajeni naša Spletna Prodaja deluje nemoteno.

V želji, da dodatno zaščitimo vaše zdravje in zdravje dostavljalcev, smo na na naši strani začasno umaknili možnost plačila ob dostavi.

Plačilo lahko varno in enostavno izvedete s plačilnimi in kreditnimi karticami Maestro, Mastercard, Visa ali z plačilom po predračunu.

Odgovorni tudi pri prevzemu

V želji, da dodatno zmanjšate kontakte z dostavljalci, vas pozivamo, da se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat.

Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd..

GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

 

Dostava:

Rok Toys, d.o.o., blago, naročeno v spletni prodajalni, dostavi prek pogodbenega partnerja GLS.

Dostavo opravi pogodbeni izvajalec GLS na navedeni naslov na območju Slovenije.

Pogodbenega izvajalca za dostavo naročenega blaga izbere pošiljatelj.

Naročeni izdelki imajo različne roke dobave:

– rok dobave en dan – naročila oddana do 11. ure, odpremimo blago še isti delovni dan. GLS-jev kurir vam blago dostavi naslednji delovni dan  (Primer 1: Naročilo oddano v torek dopoldan. Dostava sreda dopoldan. Primer 2: Naročilo oddano v petek dopoldan. Dobava ponedeljek dopoldan).
– rok dobave dva dni – naročila oddana po 11. uri odpremimo naslednji delovni dan. GLS-jev kurir vam naročeno blago pripelje  drugi delovni dan od dneva naročila.  (Primer 1: Naročilo oddano v ponedeljek popoldne. Dostava: sreda dopoldne. Primer 2: Naročilo oddano v petek popoldan/sobota/nedelja. Dobava v torek dopoldan).
– Izdelek je v prihodu:  ta status je namenjen izdelkom, ki jih trenutno ni na zalogi. Poklicali vas bomo in se dogovorili za točen datum dostave.

En dan pred dostavo prejmete elektronsko pošto. Za dostavo poskrbi GLS, v večini primerov naslednji delovni dan od dneva odpreme. Najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, vas dostavljalec – GLS obvesti, na katerem prevzemnem mestu lahko paket prevzamete.

Strošek dostave:

Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in je pavšalen za vsa naročila. Višina poštnine je 3,5 evra. Za vsa naročila s ceno nad 45 evri, je poštnina brezplačna. Brezplačna poštnina nad 45 evrov velja samo za dostavo po Sloveniji.

V času posebnih akcij se lahko znesek obračunane poštnine spremeni.

Za pošiljke, poslane v tujino, se poštnina obračuna po ceniku Pošte Slovenije ali GLS. V primeru vračila pošiljke iz tujine v Slovenijo, strošek poštnine plača pošiljatelj.

Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati provizijo  GLS-u?

Če se odločite za plačilo z gotovino, ob prevzemu pošiljke (plačilo po povzetju), ne plačate dodatnih stroškov obdelave naročila, vendar samo znesek, za katerega ste opravili naročilo. Pri dostavni službi GLS lahko plačilo po povzetju opravite z gotovino ali s plačilno kartico.

OPOZORILO!
S 1. 4. 2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov.
Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.
Strošek vročanja velja samo ob prevzemu na bencinskih servisih PETROL, pri direktnem prevzemu od GLS dostavljalca ali pri prevzemu v drugih paketnih trgovinah se strošek ne obračunava!

Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo, kontaktirate nas lahko na: 

Tel.: +386 41 778 702 ali
E-mail: info@igrace.eu

NE SPREGLEJTE! Za vrnjeno blago vam bomo mi poslali dokument, ki ga nalepite na karton.