V času ,ko se soočamo z izzivi,ki jih nismo vajeni naša Spletna Prodaja deluje nemoteno.

V želji, da dodatno zaščitimo vaše zdravje in zdravje dostavljalcev, smo na na naši strani začasno umaknili možnost plačila ob dostavi.

Plačilo lahko varno in enostavno izvedete s Paypal-om plačilnimi in kreditnimi karticami Maestro, Mastercard, Visa ali z plačilom po predračunu.

Odgovorni tudi pri prevzemu

V želji, da dodatno zmanjšate kontakte z dostavljalci, vas pozivamo, da se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto Pošte Slovenija.

Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd..

V Sloveniji pošiljamo s Pošto Slovenija, v tujini pa z Pošto Slovenija ali pa z GLS-om.

GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

Dostava:

Rok Toys, d.o.o., blago, naročeno v spletni prodajalni, dostavi prek pogodbenega partnerja Pošta Slovenija in GLS.

Dostavo opravi pogodbeni izvajalec na navedeni naslov na območju Slovenije.

Pogodbenega izvajalca za dostavo naročenega blaga izbere pošiljatelj.

Naročeni izdelki imajo različne roke dobave:

– rok dobave dva dni  – naročila oddana danes, odpremimo blago naslednji delovni dan. Kurir vam blago dostavi naslednji delovni dan  (Primer : Naročilo oddano v torek  Dostava v četrtek ).
– Izdelek je v prihodu:  ta status je namenjen izdelkom, ki jih trenutno ni na zalogi. Poklicali vas bomo in se dogovorili za točen datum dostave.

En dan pred dostavo prejmete elektronsko pošto. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije ali GLS, v večini primerov naslednji delovni dan od dneva odpreme. Najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, vas dostavljalec  obvesti, na katerem prevzemnem mestu/pošti  lahko paket prevzamete.

Strošek dostave:

Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in je pavšalen za vsa naročila. Višina poštnine je 3,5 evra. Za vsa naročila s ceno nad 45 evri, je poštnina brezplačna. Brezplačna poštnina nad 45 evrov velja samo za dostavo po Sloveniji.

V času posebnih akcij se lahko znesek obračunane poštnine spremeni.

Za pošiljke, poslane v tujino, se poštnina obračuna po ceniku Pošte Slovenije ali GLS. V primeru vračila pošiljke iz tujine v Slovenijo, strošek poštnine plača pošiljatelj.

Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati provizijo  Pošti Slovenija/GLS-u?

Če se odločite za plačilo z gotovino, ob prevzemu pošiljke (plačilo po povzetju), ne plačate dodatnih stroškov obdelave naročila, vendar samo znesek, za katerega ste opravili naročilo. Pri dostavni službi GLS lahko plačilo po povzetju opravite z gotovino ali s plačilno kartico.

OPOZORILO!
S 1. 4. 2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov.
Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.
Strošek vročanja velja samo ob prevzemu na bencinskih servisih PETROL, pri direktnem prevzemu od GLS dostavljalca ali pri prevzemu v drugih paketnih trgovinah se strošek ne obračunava!

Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo, kontaktirate nas lahko na: 

Tel.: +386 41 778 702 ali
E-mail: info@igrace.eu

NE SPREGLEJTE! Za vrnjeno blago vam bomo mi poslali dokument, ki ga nalepite na karton.