Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Otroški rolerji in otroški skiroji rolke poganjalci

Otroški rolerji morajo biti varni, trpežni, udobni ter stabilni, saj je zelo pomembno obvarovati otroške kosti v razvoju. Noga lahko kaj hitro pristane v napačnem položaju, kar pomeni tveganje za poškodbo. Pravilna opora in stabilnost rolerjev bo preprečila tudi nepravilne gibe pri učenju rolanja. Kadar so otroški rolerji namenjeni začetnikom, morate biti še posebej previdni pri izbiri. Manj kakovostni otroški rolerji lahko namreč zmanjšajo otrokovo varnost in celo privedejo do poškodb, kar lahko otroka odvrne od nadaljnjega učenja. Včasih so lahko v takšnih primerih dobra izbira rolerji z velikimi kolesi ali celo kotalke, s pomočjo katerih lahko otrok pridobi osnovne spretnosti, preden pridejo v poštev pravi rolerji za otroke.

Skiro ni samo modna muha! Skiroji so primerni in zelo uporabni tako za odrasle kot otroke. Skiro je priročno prevozno sredstvo, primerno za v šolo, službo, za na igrišče, za zabavo in za druženje z družinskimi člani.

skirojem hitreje premagate razdaljo med točko A in točko B. Ko prispete domov, v službo ali v šolo, skiro enostavno zložite ali naslonite na tačko. Nekateri modeli imajo celo trak za lažje prenašanje skiroja. Otroški rolerji in otroški skiroji so trenutno “must have”.

Izbirate lahko med: manjši skiro, skiro z večjimi kolesi, zložljiv skiro, skiro za izvajanje trikov, skiro za otroke in skiro za odrasle.

Skiroji se razlikujejo po dolžini in višini in širini stojne površine, po velikosti in kakovosti koles. Izbira skiroja je odvisna od tega, kako in v kakšen namen boste skiro uporabljali. Večja kolesa omogočajo udobnejšo vožnjo, skiro z manjšimi kolesi pa je bolj okreten in hitreje zavije.