Prikaz vseh 15 rezultatov

Prikaži 60 120

Sestavljanka otroška puzzle otroški od + 3 4 5 6 7 8 let Schmidt

Sestavljanka otroška puzzle otroški od + 3 4 5 6 7 8 let Schmidt naprej, Sestavljanka ali puzzle je pripomoček za odlično zabavo. Različni motivi sestavljanke  puzzle. Otroške 24 delne za 3 leta , 48 delne za 4 leta in 60 delne za 5 let , 100 delne za 6 let 150 delne za 7 let in 200 , 500, 1000, 2000 in 3000 delne od 8 let naprej. S pomočjo sestavljanja puzzlov razvijamo kognitivne sposobnosti in fino motoriko. Sestavljanka nam popestri marsikateri dolg zimski večer, saj je iskanje manjkajočih koščkov sestavljanke zabavna igra za vso družino. Sestavljanke – puzzle z različnimi motivi in različnim številom sestavnih delcev, so tudi lepo in inovativno darilo.

Nemška znamka Schmidt je vodilni nemški založnik na področju igrač ter varno zagotovilo za najvišji nadzor kakovosti. Hlavnina igralnih pripomočkov blagovne znamke Schmidt je izdelanih v Nemčiji. Igrače Schmidt so priznana nemška blagovna znamka. To pa je zagotovilo po zabavi najmlajšim, mladim in mladim po srcu.

Z nedavno izboljšano novostjo – premium kvaliteto sestavljank so z novo najsodobnejšo tehnologijo v proizvodnji dosegli resnično vrhunsko kakovost svojih puzzlov. Kvaliteta njihovih sestavljank je najopaznejša pri samem sestavljanju, saj se posamezni elementi sestavljanke med sabo popolno ujemajo.
Vse sestavljanke puzzle otroške in odrasle Schmidt imajo res veliko in pestro izbiro motivov. Ti se vsako leto redno dopolnjujejo z novimi. Na voljo je veliko različnih motivov naprimer pri 1000 delnih licenčnih ,ki jih naslikajo pravi slikarji ali nelicenčnih lepih fotografij najbolj znanih pokrajin, mest, stavb in znamenitosti iz celega sveta.

Poleg ponudbe sestavljank – puzzlov za odrasle, si oglejte tudi raznoliko ponudbo puzzlov za otroke.Od 24 delnih do 48, 60, 100, 150 ,200 delnih otroških sestavljank.