Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Oprema za otroke posteljice ležalniki otroški stolčki banjica kengurujčki

Vsakodnevno življenje z dojenčkom vam bodo olajšali skrbno izbrani pripomočki, med katerimi boste nekatere potrebovali že od prvega dne otrokovega življenja, druge pa z njegovo rastjo. FreeON otroške postelje, gugalniki, ležalniki, stolčki za hranjenje in vsi ostali izdelki se lahko pohvalijo s sodobnih dizajnom, raznovrstnimi  funkcijami ter enostavno uporabo.

Za Vas smo izbrali najboljše izdelke otroške opreme, ki so na voljo od vodilnih evropskih proizvajalcev. Pri nas boste našli vse kar potrebujete za otroško zabavo, rekreacijo, prehranjevanje, udobje in previjanje. Naj vaši otroci uporabljajo zelo kvalitetno opremo po najbolj dostopnih cenah. Na enem mestu Vam ponujamo vozičke za novorojenčke in malo starejše otroke. Ko se bodo otroci utrudili in ko bodo zaspani pa je najbolje,da si izberete kakšen stroller oz. marela voziček. Vsi ti vozički se dandanes vsi lepo zložijo in zavzamejo zelo malo prostora. Seveda ne smemo pozabiti na varnost v avtomobilih pri uporabi avtosedežev . Kasneje pa tudi jahačev, ko otroci malo zrastejo.

V našem naboru Oprema za otroke posteljice ležalniki otroški stolčki banjica kengurujčki najdete tudi nekaj stolov za naše najmlajše,da jim bo hranjenje ob mizi skupaj z starši v še večji užitek.

Ponujamo vam tudi ene najboljših sončnih očal proizvajalca Shadez, ki jih uporabljajo tudi najbolj znane zvezdnice za svoje otroke.

Preglejte tudi nove skiroje po zelo ugodnih cenah in seveda rolerje ,ki so vedno in.

Preglejte še preostale izdelke v kategoriji opreme, ki jih za Vas vsak dan tudi dodajamo in večamo asortiman. Tako  da vam je nakupovanje v še večje veselje.