Prikaz vseh 2 rezultatov

Prikaži 60 120
-40%Aktualno
modra
oranžna
rdeča
rumena
vijolična
zelena

Happy Cube mehke penaste kocke 3D-sestavljanke

Original price was: 2,49€.Current price is: 1,49€.

Happy Cube puzzle penaste kocke sestavljanke-3D

6 kos= 9,99 Eur ,  1 kos= 1,99 Eur

Happy Cube puzzle penaste kocke sestavljanke-3D , ki so sestavljeni iz šestih puzzle koščkov, vpetih v okvir. Prvi del naloge je, da iz vseh šestih koščkov sestavite kocko, drugi del naloge pa je, da jih ponovno vstavite v okvir. Več kompletov Happy Cube kock se lahko sestavlja tudi večja in bolj kompleksna telesa.

Happy Cube serija je namenjena otrokom od petega leta starosti dalje. Na voljo so v šestih različnih težavnostnih stopnjah.

Set vsebuje šest različnih kock vsaka različne barve .

Na voljo pa je tudi kot posamična kocka.

Happy Cube kocka vzpodbuja delovanje možganov – predvsem vzpostavljanje novih možganskih povezav – sinaps. Zato je primerna igra za otroke in starejše. Lahko se igra en sam igralec ali pa več igralcev hkrati. Igranje s Happy Cube kocko pozitivno vpliva tako na fizični, intelektualni in čustveni razvoj otrok.
Fizični razvoj otroka: Happy Cube 3D puzzle izboljšujejo koordinacijo in fino motoriko rok, ker so narejeni iz pisanih in mehkih materialov, vzpodbujajo čute – vid, otip.
Intelektualni razvoj otroka: Happy Cube 3D puzzle krepi logično razmišljanje konceptualizacijo in načine reševanja težav, predvsem pa 3D razmišljanje in predstavljivost.
Čustveni razvoj otroka: uspešno sestavljanje Happy Cube 3D puzzlov predstavlja otroku izziv, pozitivno vpliva na njegovo samozavest in občutek uspešnosti. Nauči ga, kako se spopadati z izzivi in ostajati pri tem prilagodljiv.

Materiali, iz katerih je izdelana kocka, so kompaktni, lahki, varni, vzdržljivi in pisanih barv. Gradnja 3D puzzlov predstavlja osnove za razumevanje na področju znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike.

Happy Cube kocko obožujejo tudi učitelji, saj njihova uporaba v razredu zagotavlja tišino, varnost ter osredotočeno igro otrok.

Spodaj povezava na artikel, ki vsebuje le eno kocko in si sami izberemo s koliko kockami v različnih težavnostnih stopnjah( barvah) bomo začeli oz s koliko in katerimi bomo gradili naše kocke. Na voljo imamo 6 različnih težavnostnih stopenj (barv) . Kocke lahko povežemo oziroma gradimo med seboj in jih sestavimo v nešteto možnih različnih oblik . Različne možnosti so natančno opisane in predstavljene v priloženi knjigici.

Povezava na Happy Cube kocko (1 kocka)

Spodaj povezava do Seta z šestimi kockami v setu:

Povezava na Set Happy Cube-6 različnih kock

Spodaj video povezava o samem artiklu:

O Happy Cube original

Spodaj Video o kratki predstavitvi koncepta Happy Cube:

Video Happy Cube