Prikazovanje 1–60 od 61 rezultatov

Prikaži 60 120

Fidget Spinner z Led lučko

Original price was: 5,99€.Current price is: 0,49€.

TROJNA DOMINA-KLASIČNA LINIJA

Original price was: 18,99€.Current price is: 16,99€.

Otroški človek ne jezi se Schmidt

Original price was: 22,99€.Current price is: 19,99€.

Rummikub Experience družabna igra

Original price was: 24,99€.Current price is: 23,99€.

Otroške Družabne igre za otroke Monopoly, Activity, Risk, My Rummy, Šah, Človek ne jezi se, Zabij žebljičke, Tombola, Domino, Tik tak boom, Zvedavi korenček

Made in Germany

Na naši spletni strani si lahko izberete najbolj znane otroške in odrasle družabne igre. Najbolj znana igra Monopoly je sedaj na voljo v klasični obliki ali pa v novejši verziji Ultimativno bančništvo in Super ultimativno bančništvo. Igra besed Activity je na voljo v družinski verziji , verziji za najmlajše ali pa verzija ujemi Bojana.  Za malo starejše pa priporočamo Strateško igro Risk, Jengo in pa Igro Tik Tak Boom ,ki navduši vsakogar.

Podjetje Rok toys in naša spletna prodajalna Igrace.eu je ekskluzivni uvoznik in distributer podjetja Schmidt Spiele. Podjetje Schmidt  je priznana nemška blagovna znamka in eno najstarejših podjetij v Nemčiji na področju igrač.  Njihove igre že več kot 100 let razveseljujejo otroke.

Najbolj znana igra Človek ne jezi se je, ki je stara dobrih 100 let je na voljo v treh različnih  verzijah. Klasična verzija,ki vsebuje velike lesene figure. Potovalna verzija, ki ima plastične figurice. Zelo zanimiva pa je otroška verzija,ki ima namesto kocke s šestimi številkami samo kocko s šestimi različnimi barvami. Po teh barvah se potem premikamo po igralne plošči . Zaradi te posebne kocke se lahko igrajo to igro tudi že najmlajši otroci. Izdelek vsebuje velike lesene figurice živali.

Ena najbolj prodajnih artiklov na spletu je zagotovo My Rummy -Moj Rummy, ki je v klasični -malo večji verziji in potovalni varianti.

Za prve korake v svet družabnih iger pa priporočamo artikel Mojih prvih šest iger. Igra vsebuje šest najbolj poznanih prvih otroških iger.  Ena najbolj prodajnih otroških iger je Zabij Žebljičke, pri kateri iz lesenih delov sestavljamo razne oblike like, stvari s pribijanjem le-teh na priloženo pluto. Lahko pa se igramo Otroško domino ,ki jo vsi poznamo.

V asortimanu imamo tudi vsem znano Tombolo – Bingo z lesenimi žetončki . Izdelek Domino, ki jo lahko igramo v 24 različnih variantah in pa seveda Šah z velikimi lesenimi figurami.

Otroške Družabne igre za otroke Monopoly, Activity, Risk, My Rummy, Šah, Človek ne jezi se, Zabij žebljičke, Tombola, Domino, Tik tak boom, Zvedavi korenček .Tržimo tudi blagovne znamke  Hasbro, Piatnik, Ass, Trefl in Lisciani.

Dolgoletne izkušnje in razvijanje novih in novih igrač pa so zagotovilo za veliko zabave za najmlajše, mlade in mlade po srcu. Glavnina prodajnega programa podjetja Schmidt je narejena v Nemčiji, kar zagotavlja maksimalno kakovost igrače. Vodilo podjetja je, da so igrače vedno pod najvišjim nadzorom kakovosti. Njihov moto, da je zaupanje dobro, kontrola pa še boljša, pove vse. Takšen odnos do izdelkov je podjetje naredilo enega izmed vodilnih nemških založnikov na področju otroških igrač.