CENE IN NAČINI PLAČILA

Cene

Cene, objavljene v spletni prodajalni https://igrace.eu ter objavljene ponudbe, veljajo na dan oddaje naročila.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Vse navedene cene za vse izdelke so v evrih ter zajemajo DDV (davek na dodano vrednost).

Obvestilo davčne blagajne

 

MOREBITNE NAPAKE PRI CENAH, SLIKAH IN DRUGIH INFORMACIJAH:

Odveza odgovornosti

Rok Toys, d.o.o., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja in v spletni prodajalni. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cene spremenijo tako hitro, da Rok Toys, d.o.o., v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov ali pa se kljub ažurnosti nehote lahko zgodi, da je kateri izmed podatkov (cena, karakteristike, zaloga,..) napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupca obvestili o eventualnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Prav tako si podjetje Rok Toys, d.o.o., v takšnih primerih pridržuje pravico do odstopa prodajne pogodbe.

NAČINI PLAČILA

Rok Toys, d.o.o., omogoča naslednje načine plačila:

1. PLAČILO PO POVZETJU

Ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo preko spletne prodajalne poslali potrdilo o prejemu naročila. Kupnino plačate dostavni službi – GLS ob dostavi naročenega blaga. Plačilo dostavni službi ob prevzemu je možno z gotovino ali bančnimi karticami. Pri plačilu po povzetju velja cena izdelka, veljavna na dan naročila.

Če vas v času dostave ni doma, bo kurir pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku. Prav tako po elektronski pošti (email) dobite podrobne podatke o dostavi, ki jih lahko spreminjate.

Spletna prodajalna Igrace.eu/Igraće.eupolonica bo vsa naročila z izbiro plačila po povzetju obravnavala kot končno in nepreklicno naročilo.

Če naročnik naročenega blaga ob dogovorjenem datumu ne bo prevzel, stroške ponovne dostave krije naročnik.

2. PLAČILO PO PREDRAČUNU

Če ste v nakupovalnem postopku izbrali način plačila po predračunu vas prosimo, da plačilo po predračunu poravnate za tem, ko prejmete predračun na vaš e-naslov.

Svoje obveznosti lahko poravnate prek spletne banke kot tudi neposredno na banki ali pošti.

Prosimo, da plačilo po predračunu poravnate v roku 2 delovnih dni od prejema predračuna na vaš e-naslov.

V primeru, da bodo naročila neporavnana, sistem za urejanje naročil, naročila avtomatsko izbriše.