Prikaz vseh 11 rezultatov

Prikaži 60 120

Sestavljanka puzzle 2000 delna Schmidt 2000 kosov različni licenčni in nelicenčni motivi, Mere sestavljanke: 96.80 cm x 69.20 cm

Schmidt sestavljanka 2000 delne puzzle je pripomoček za odlično zabavo. Različni motivi sestavljanke puzzle 2000 delni so primerni od 8 let naprej. S pomočjo sestavljanja puzzlov razvijamo kognitivne sposobnosti in fino motoriko. Sestavljanka nam popestri marsikateri dolg zimski večer, saj je iskanje manjkajočih koščkov sestavljanke zabavna igra za vso družino. Sestavljanke – puzzle z različnimi motivi in različnim številom sestavnih delcev, so tudi lepo in inovativno darilo.

Ker Schmidt sestavljanke 3000 delne puzzle ne sestavimo takoj priporočamo uporabo Schmidt podloge za 3000 delno sestavljanko, ki jo bomo kmalu tudi ponudili strankam v internetni trgovini.

Nemška znamka Schmidt je vodilni nemški založnik na področju igrač ter varno zagotovilo za najvišji nadzor kakovosti, saj je glavnina igralnih pripomočkov blagovne znamke Schmidt izdelanih v Nemčiji. Igrače Schmidt so priznana nemška blagovna znamka in zagotavlja zabavo najmlajšim, mladim in mladim po srcu. Z nedavno izboljšano novostjo – premium kvaliteto sestavljank,kjer so z novo najsodobnejšo tehnologijo v proizvodnji dosegli resnično vrhunsko kakovost svojih puzzlov. Kvaliteta njihovih sestavljank je najopaznejša pri samem sestavljanju, saj se posamezni elementi sestavljanke med sabo popolno ujemajo.
Sestavljanka puzzle 2000 delna Schmidt 2000 kosov ima res veliko in pestro izbiro motivov. Ti se vsako leto redno dopolnjujejo z novimi. Na voljo je veliko različnih motivov naprimer licenčnih ,ki jih naslikajo pravi slikarji. Ali pa nelicenčnih lepih fotografij najbolj znanih pokrajin, mest, stavb in znamenitosti iz celega sveta.

Poleg ponudbe sestavljank – puzzlov za odrasle, si oglejte tudi raznoliko ponudbo puzzlov za otroke.Od 24 delnih do 48, 60, 100, 150 ,200 delnih otroških sestavljank.