Prikaz vseh 2 rezultatov

Prikaži 60 120

Vadobag Otroški predšolski nahrbtniki za predšolske in šolske otroke

Nahrbtniki za predšolske otroke Frozen-Super-krila ,Miki Miška in še veliko drugih znanih blagovnih znamk, priznanega Nizozemskega proizvajalca  Vadobag, ki je eden vodilnih proizvajalcev nahrbtnikov za predšolske otroke. Njihov obsežni segment obsega tudi veliko nahrbtnikov za obšolske dejavnosti.  Kvaliteta njihovih nahrbtnikov ustreza najstrožjim evropskim kriterijem in trenutnim smernicam , ki veljajo za ta segment. Samo kvaliteto potrjujejo tudi številna priznanja in certifikati, ki jih dobivajo oz so jih dobili na največjih sejmih, najbolj znanih promocijah ali pa drugje v njihovi branži.

Podjetje Vadobag ima zakupljenih res veliko licenc, ki jih vsako leto še dodatno širijo še z najbolj znanimi , vplivnimi in novimi brandi, ki prihajajo na svetovne trge.

Njihovi nahrbtniki so zelo kvalitetni in slovijo po izjemno lepih motivih, ki slonijo na najbolj znanih licencah npr Frozen oz. Ledeno kraljestvo , Disney,  Cars, Moj Mali poni, Mickey in Minnie, Super krila itd.

Vadobag Otroški predšolski nahrbtniki za predšolske in šolske otroke. Licence:Mickey Mouse, Spiderman, Frozen2, Cars3, Moj mali poni  in še. Nahrbtnik lahko najdemo v kar par različnih velikostih. Osnovni nahrbtniki so z enim velikim predalom, naslednji malo večji so taki, da imajo poleg osnovnega predala še mali predal na sprednjem delu nahrbtnika.  Naslednja velikost nahrbtnikov nam omogoča, da imamo lahko v največjem predalu lahko ločene ene stvari od drugih, saj je ta razdeljen v dva večja predala. Sprednji predal pa je velik in priročen. Velikokrat imajo nahrbtniki tudi mrežico oziroma  zunanji predal za flaško za pitje.  Prav tako imajo vsi nahrbtniki podložene naramnice, kar je zelo važno ,da otrok z užitkom nese oziroma drži sam nahrbtnik. Za pravilno držo otroka pa poskrbijo po dolžini nastavljive naramnice , ki se prilegajo prav vsakomur.