Prikaz rezultata

Prikaži 60 120

Otroški vozički za otroke FreeOn

Je vaš malček pripravljen na odhod v širni svet? Naj se novim dogodivščinam naproti popelje z udobnim, varnim in skrbno izbranim vozičkom!

Izbor vozička je zapleten proces in od staršev zahteva temeljit razmislek. Včasih je težko opredeliti, kaj točno potrebujemo in kako sploh začeti z iskanjem. Odločamo  se za pripomoček, ki ga bomo uporabljali skoraj vsak dan, zato je izredno pomembno, da izberemo tistega, ki bo za nas in za naše malčke najbolj optimalen.

V naši ponudbi najdete izredno praktične komplete 3 v 1 in 2 v 1, športne vozičke oziroma marele in številne dodatke za otroške vozičke.

Na naši internetni strani Vam ponujamo vozičke za otroke z najboljšimi ocenami. Njihove ocene glede na ceno so pa res odlične. Med vsemi otroškimi vozički lahko izbirate v kar nekaj barvnih odtenkih in kombinacijah.

Za Vas smo izbrali najboljše izdelke otroške opreme, ki so na voljo od vodilnih evropskih proizvajalcev. Pri nas boste našli vse kar potrebujete za otroško zabavo, rekreacijo, prehranjevanje, udobje in previjanje. Naj vaši otroci uporabljajo zelo kvalitetno opremo po najbolj dostopnih cenah. Na enem mestu Vam ponujamo vozičke za novorojenčke in malo starejše otroke. Ko se bodo otroci utrudili in ko bodo zaspani pa je najbolje,da si izberete kakšen stroller oz. marela voziček, ki se dandanes vsi lepo zložijo in zavzamejo zelo malo prostora. Seveda ne smemo pozabiti na varnost v avtomobilih pri uporabi avtosedežev . Kasneje pa tudi jahačev, ko otroci malo zrastejo.

V našem naboru v tej kategoriji Oprema otroški vozički in avtosedeži rolerji in skiroji najdete tudi nekaj stolov za naše najmlajše,da jim bo hranjenje ob mizi skupaj z starši v še večji užitek.

Ponujamo vam tudi ene najboljših sončnih očal proizvajalca Shadez, ki jih uporabljajo tudi najbolj znane zvezdnice za svoje otroke.

Preglejte tudi nove skiroje po zelo ugodnih cenah in seveda rolerje ,ki so vedno in.

Preglejte še preostale izdelke v kategoriji opreme, ki jih za Vas vsak dan tudi dodajamo in večamo asortiman, da vam je nakupovanje v še večje veselje.