Prikaz vseh 11 rezultatov

Prikaži 60 120

Sestavljanka puzzle 500 delna Schmidt različni licenčni in nelicenčni motivi, Mere sestavljanke: 34.10 cm x 48.10 cm

Sestavljanka ali puzzle iz 500-tih koščkov je pripomoček za odlično zabavo. Različni motivi sestavljanke  puzzle 500 delni so primerni za otroke (od 10 let naprej) in odrasle. S pomočjo sestavljanja puzzlov razvijamo kognitivne sposobnosti in fino motoriko. Sestavljanka nam popestri marsikateri dolg zimski večer, saj je iskanje manjkajočih koščkov sestavljanke zabavna igra za vso družino. Sestavljanke – puzzle z različnimi motivi in različnim številom sestavnih delcev, so tudi lepo in inovativno darilo.

Nemška znamka Schmidt je vodilni nemški založnik na področju igrač ter varno zagotovilo za najvišji nadzor kakovosti, saj je glavnina igralnih pripomočkov blagovne znamke Schmidt izdelanih v Nemčiji. Igrače Schmidt so priznana nemška blagovna znamka in zagotavlja zabavo najmlajšim, mladim in mladim po srcu. Z nedavno izboljšano novostjo – premium kvaliteto sestavljank,kjer so z novo najsodobnejšo tehnologijo v proizvodnji dosegli resnično vrhunsko kakovost svojih puzzlov. Kvaliteta njihovih sestavljank je najopaznejša pri samem sestavljanju, saj se posamezni elementi sestavljanke med sabo popolno ujemajo.

Sestavljanka puzzle 500 delna Schmidt ima nekaj motivov, ki jih iz meseca v mesec povečujemoin redno dopolnjujejo z novimi. Na voljo so različni licenčni motivi ,ki jih naslikajo pravi slikarji ali nelicenčni motivi lepih fotografij najbolj znanih pokrajin, mest, stavb in znamenitosti iz celega sveta.

Poleg ponudbe sestavljank – puzzlov za odrasle, si oglejte tudi raznoliko ponudbo puzzlov za otroke.Od 24 delnih do 48, 60, 100, 150 ,200 delnih otroških sestavljank.